Баладата која сите ја знаете и сеуште го одзема здивотКралицата на драмата Шинед О`Конор создаде една неверојатна и незаборавна балада, која секогаш ќе ја слушаме. Екстравагантната соло пејачка од Ирска, ја испеа песната која беше хит долго време. Тоа е баладата „Ништо не може да се спореди со тебе“. Интересно е дека токму оваа песна е напишана од покојниот Принс во 1990 година.


 

Освен што пее, Шинед има интересна биографија. Таа станува свештеник во Ирската православна, католичка и апостолска Црква. Позната е со критиките кон Ватикан, папите и Католичката црква како целина.


 

Пејачката има уникатен глас, кој е омилен на генерации луѓе ширум светот. Вреди да ве поздравиме со нејзиниот најголем хит!