Бадијала се обидувате со нив: Ова се најлошите љубовни комбинации во хороскопот | Lady

Бадијала се обидувате со нив: Ова се најлошите љубовни комбинации во хороскопот


Еве со кои хороскопски знаци не треба да си имате работа, ако сакате врската да биде успешна.

Овен – не му одговараат близнаци, риби и девица

Овните се секогаш подготвени за љубов и нови чувства, па дури и често се пуштаат во врска, без да ги запознаат доволно своите пратнери. Најлошата комбинација на овните дефинитивно се рибите, бидејќи за нив тие се премногу сентиментални. Со близнаците им е пишано постојано да се караат, а девиците изгледаат премногу комплексни личности за овните.

Бик – не му одговараат овен, Стрелец и близнаци

Предводени од Венера, биковите се исклучително родени за врски и љубов, но со вистинскиот партнер. Во меѓувреме тие имаат различни кратки врски. Најлошата љубовна комбинација за бикот е со Стрелец, кој за него се држи премногу слободно и независно. Близнаците од друга страна се премногу бујни за него, а овните – со нив ќе ги доживеат незапирливите кавги.

Страни: 1 2 3 4 5 6