Астрологoт Душан открива што нè очекува утре на 22 февруари – нè очекува нешто големоАстрологот Душан Величковиќ открива што нè очекува за неколку дена, поточно за 2 дена, односно на 22 февруари.


Магичните денови во овој месец продолжуваат…

„Ќе биде нешто посебно, нешто големо ќе се случи на 22 февруари 2022 година, во 22 часот и 22 минути“, тврди Величковиќ.


„Ќе се случи една трансформација, тоа е чудна консталација на небото и нумеролошки. Ќе дојде до една објава, нешто важно ќе се објави.

Ќе биде пласирана една интересна идеја, која всушност ќе биде еден „кpaј на светот“, односно една трансформација целосно спротивна во однос на досегашното, бидејќи, сигурен сум дека станува збор за нешто многу интересно и нешто што претставува собирање, стеснување… особено за нас кои сме на овие простори“, рече Душан, додавајќи:
Текстот продолжува на следната страна


Страни: 1 2 3