Антонија Гиговска се пофали со ослабената фигура: Погледнете како денеска изгледа пејачкатаМладата пејачка Антонија Гиговска која веќе е добро позната во музичката јавност во Македонија и во регионот, ги освојува симпатиите и со нејзиниот изглед. Нејзин музички ментор беше професорката Ана Костадиновска. Во текот на 2015 и 2016 учествувала во шоуто Пинкови ѕвездички каде го освои 7-то место, а победила и на Макфест 2018 со песната “Никогаш не вели никогаш”.


Истата година беше избрана за придружен вокал на групата Eye Cue која ја претстави Македонија на Евровизија 2018 и придружен вокал на Тамара Тодевска на Евровизија 2019.

Погледнете како во последно време изгледа Антонија:


 

View this post on Instagram

 


A post shared by ANTONIA GIGOVSKA (@antoniagigovskaa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANTONIA GIGOVSKA (@antoniagigovskaa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANTONIA GIGOVSKA (@antoniagigovskaa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANTONIA GIGOVSKA (@antoniagigovskaa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANTONIA GIGOVSKA (@antoniagigovskaa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANTONIA GIGOVSKA (@antoniagigovskaa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANTONIA GIGOVSKA (@antoniagigovskaa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANTONIA GIGOVSKA (@antoniagigovskaa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANTONIA GIGOVSKA (@antoniagigovskaa)