Алфа жени на хороскопот: Неодоливи, одлучни и авторитативниДека споменуваните жени се и секси заводнички, се. Во следниот опис се наведени комплетните и совршените претставнички на хороскопот.


Бик
Жената Бик е одлична домаќинка. Покрај тоа што е спретна во кујната, таа умее да го задоволи партнерот и да му пружи безгранична љубов. Нејзиниот дом дише со чистота, хармонија и топлина. Покрај тоа таа има прекрасен талент за бизнис. А со оглед на тоа дека има „фобија“ од сриомаштија таа е спретна и знае како да заработи пари.
Текстот продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3