Актерката од серијата “Парампарче” е вистинска убавица во реалноста! Погледнете:Нурѓул Јесилчај е измачената мајка Ѓулсерен од серијата Парампарче.


Таа во реалноста е вистинска заводлива дама.

Погледнете: