Ако сте вљубени во Јарец, прочитајте неколку вистини што треба да ги знаете за нив5. Натпреварувачки настроени

Кажете ѝ нешто на личноста која е Јарец, дека не може да го направи и ќе видите како тоа ќе го направи и ќе ве убеди во спротивното. Покрај тоа што се многу тврдоглави, Јарците се и натпреварувачки настроени, па немојте да се изненадите ако бидат такви и во врската.


Страни: 1 2 3 4 5 6