Ако сте вљубени во Јарец, прочитајте неколку вистини што треба да ги знаете за нив3. Работохолици се

Јарците се опседнати со работата. Секако, има и исклучоци на ова тврдење, ама во поголемиот дел од случаите, станува збор за вистински работохолици. Секогаш се во движење, постојано се со нови идеи во џебот, а тоа го почитуваат како карактеристика и кај другите луѓе.


Страни: 1 2 3 4 5 6