Ако сте родени на еден од овие 4 датуми, тогаш вашата мисија во животот е многу посебнаНумерологијата ја има теоријата дека луѓето родени на овие датуми, без оглед на месецот и годината, имаат поспецијална кармичка должност. Не дека остатокот немаaт, но особено со нив, тоа мора по секоја цена да се исполни во овој живот.

Луѓетo родени на 13-ти – Ова се луѓе кои ќе ги исполнат своите соништа и цели, но тие треба да научат да се справат со пречките. По секој неуспех, тие се распаѓаат емотивно, престануваат да веруваат во себе, чувствуваат дека нивниот свет е уништeн. Секоја цел во нивниот живот неопходно ќе се постигне со една или две пречки. Но, тоа не треба да ги плаши, напротив! Разбирате дека добивате 2 во 1 цел, како и наука лекција. Вие едноставно не можете да го прифатите неуспехот како нешто негативно. Ова е твојата кармичка должност – да станете успешни, но исто така и психички силни личности.

Страни: 1 2 3 4