Ако прави нешто од овие 10 работи, тогаш бегајте од него


Веќе јасно е дека тактиката која мажите ја применуваат кај жените е следнава. Во почетокот на врската отвараат врати, купуваат цвеќе, се однесуваат како кавалери и прават секакви галантни гестови. Тоа трае барем додека дамата не се прилепи емоционално кон нив. Оттогаш се се случува наопаку и некогашниот пречек со приготвена вечера со свеќи, нагло се заменува со поза по боксерки на каучот и прашање “Купи ли пиво, ма?”

На крајот на краиштата, бељата се случила. Таа го сака, а тој веќе се покажува во својата вистинска светлина. Така започнува долгиот процес во кој се хранат надежите дека тој повторно ќе стане прекрасна, личност како во почетокот.

Ова се бесрамните знаци кои ќе ви кажат кога да избегате далеку, за да не ви се случи горенаведеното:

Пријатели

Пријателите му се имбецили. Сигурно се прашувате како е можно да комуницирате со такви луѓе. Да ви ја кажеме ли тајната? Зашто и тој е таков.

Роднински врски

Знаме дека во филмовите и вицовите учат дека роднините се јавен непријател број еден, но дали човек кој не го почитува своето семејство, ќе може вистински да ве почитува вас?

2 + 2 = 9

Да, тој зборуваше доста и за многу работи. Грандиозни планови, големи проекти, милиони евра. Проблемот сепак е дека генерално соодносот меѓу приказните и активностите е приближно 100% до 0%.

Наздравје

Ако најголемото задоволство на неговото постоење е алкохолот, сигурно не ве чека ништо добро од таа врска.

Страни: 1 2