Ако ова ви го прави, има само еден одговор – Тој не сака да биде во врска со васВо својот љубовен живот човекот поминува низ различни периоди – среќно во врска, несреќно во врска, среќно без врска и несреќно без врска. Па, понекогаш има и фаза ” неодредено “, која сепак е преседан.

Во случаите кои човекот е без врска има две варијанти – тој очајно сака да си најде некој или пак сосема спротивното – се насладува на слободниот период.

Дали е можно да се жалите дека не можете да се судрите вистинскиот маж, а во исто време да не правите ништо за тоа? Или уште полошо – да правите, но работи кои всушност го попречуваат успехот на љубовниот фронт!

Ако сеуште не сте свесни со себе и не можете да процените дали работат ” за ” или “против” себе, следните неколку тврдења ќе ви помогнат да си ја разјасните ситуацијата. Еве и кои се знаците дека вие самите сакате да го задржите статусот на неврзаните :

1 . Преферираш да останеш дома, наместо да излезеш.

2 . Ако сепак излезете, не ја спомнувате половината од вечерта.

3 . Не можете да одлучите дури ни што ручавте денес.

4 . Сакате да се ширите на целиот кревет.

Страни: 1 2