Ако имате ќерка секогаш ќе има кој да ви отвара врата!Поминаа неколку години и тие добија 4 сина, а петтото дете беше девојче. Таткото, за раѓањето на синовите прославил, но за раѓањето на ќерката направил невидена фешта – ги поканил сите што ги познава и потрошил неброени пари за забавата.

Подоцна таа ноќ неговата сопруга го запраша што е причината за таквата голема прослава за ова бебе додека за 4 сина претходно имале поскромни забави?

На тоа сопругот и одговорил со една реченица – бидејќи таа е таа која ќе ја отвори вратата еден ден за мене!

Страни: 1 2