Ако ги прави овие 10 работи, веднаш бегајте од негоВеќе јасно е дека тактиката која мажите ја применуваат кај жените е следнава. Во почетокот на врската отвараат врати, купуваат цвеќе, се однесуваат како кавалери и прават секакви галантни гестови. Тоа трае барем додека таа не се прилепи емоционално кон нив. Оттогаш се се случува наопаку и некогашниот пречек со приготвена вечера со свеќи, нагло се заменува со поза по боксерки на каучот и прашање “Купи ли пиво, ма?”


На крајот на краиштата, бељата се случила. Таа го сака, а тој веќе се покажува во својата вистинска светлина. Така започнува долгиот процес во кој се хранат надежите дека тој повторно ќе стане прекрасна, личност како во почетокот.

Ова се бесрамните знаци кои ќе ви кажат кога да избегате далеку, за да не ви се случи горенаведеното:


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11