92-годишен дедо и пее љубовна песна на сопругата додека таа умираЕрин Солар била толку воодушевена од љубовта помеѓу баба и ‘и дедо и’, кои се во брак 73 години, па таа го снимила дедото Хауард, кој и пеел песна на нејзината баба додека таа умирала.


Двојката често је пееле песната “Ти никогаш нема да разбереш” на Росмари Клуни на семејните собири.

Солар го објавила видеото на социјалната мрежа Фејсбук, каде добила десетици илјади “допаѓања” и неверојатни коментари со поддршка од луѓето, допрени од видеото.