9 работи кои ќе ви потврдат дека сте вљубени во вашиот пријателВо 21 век пријателството помеѓу маж и жена е можно … или не сосема. Постојано слушаме дека двата пола не можат да имаат чисти пријателски односи и секогаш едниот чувствува нешто повеќе кон другиот. Така ли е навистина?

Веројатно инстинктивно ќе одговорите ” ДА “, но сепак размислете повторно откако ќе ги потврдите овие знаци:


1 . Му пишувате цело време

Блискоста меѓу пријателите е нешто нормално. Но ако вашата граничи со обсебеност и уште од утрото имате потреба од контакт со другиот, тогаш врската е поинаква.


2 . Неговата среќа ти е поважна од таа на другите ваши пријатели.

3 . Можете да му кажете сè, без да чувствувате некаква непријатност.

4 . Љубоморни сте, кога тој зборува за некоја друга.

5 . Кога ќе се опијаните, ве поттикнува желба да му пишете.

6 . Ги гушкате неговите пријатели, роднини повеќе од другите.

7 . Кога ќе ви се случи нешто убаво / лошо, сакате да го споделите прво со него.

8 . Го гледате повеќе од потребното.

9 . Со замислувате живот со овој него.