8. работи што ги научив додека сите останати се омажија1. “Типот” мажи на кои се допаѓам, се менува.

Ако во почетокот си паѓаш на “лошите момци”, со времето почнуваш да бараш некој кој ти дава чувство на стабилност, некој кој те поддржува, некој за чие внимание не треба да се бориш, некој на кого да веруваш.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8