8 нешта кои да кажеме на родителите, пред да биде предоцнаСекој родител е модел на имитација за своето дете поради различни причини. Обично мајката е таа која го поддржува, а таткото – оној со кого го споредуваме секој свој дечко.


Едвај можеме да го замислиме својот живот без нашите родители. Дури и кога едноставно живееме во друг град, тие ни недостигаат секој ден. Понекогаш забораваме или не сметаме за потребно да им кажеме на родителите колку значат тие за нас. Затоа е убаво да кажеме на најважните луѓе во нашите животи некои работи пред да стане предоцна.

Мислам на вас секој ден


Навистина го ценам секое едно нешто што сте го направиле за мене

Ве сакам и двајцата повеќе отколку што се ѕвездите на небото


Знам колку сте се жртвувале заради своите деца

Подобар човек сум, бидејќи вие ми бевте определени за родители

Многу ми недостигате

Сонувам кошмари во кои ве губам

Нема да биде збогум, туку довидување

Кажете „благодарам” на своите родители со овој текст и споделете го. Сега, во овој момент. Не чекајте!