8 начини да врземе долг шал (Фото)Есента доаѓа со сите свои предизвици – ветер, дожд, паѓање на лисјата. Еден од најчесто користените додатоци во оваа сезона е шалот. Тој носи убавина и топлина.


Долгиот шал може да се врзе на многу различни начини, и секој ден може да изгледате поинаку. Тајната е во видовите јазли, премотувања и извртување на краевите. Ви се чини комплицирано? Но не е. Погледнете ги фотографиите и откријте ги своите омилени варијанти како да врзете шал оваа есен.