8 грешки кои жените ги прават во потрага по партнеротАко сеуште не сте ја пронашле својата сродна душа, најверојатно причината се крие во вас. Погледнете кои се најчестите грешки кои жените намерно или ненамерно ги прават да ги импресионираат мажите на состанокот:

1. Доцнењата

Најтипичните и најчестите женска грешки е неточноста. Вистината е дека повеќето од мажите ја сакаат точноста и прецизноста, а уште повеќе … мразат да чекаат.

2. Несовесна облека

Несовесната облека не е привлечна за очите на мажот. И самите вие ​​едвај ќе се чувствувате особено удобно и секојдневно.

3. Тешката и силна шминка

Да се ​​појавите на состанокот со лоша шминка е лош избор. Поверојатно е тој да создаде впечаток за агресивност и невоздржаност. Држете се до повеќе едноставен и нежен стил на шминкање.

Страни: 1 2