8-годишно девојче тежело 200 килограми, сега е вистинска убавица (Фото)Дебелината кај децата и, воопшто, дебелината стана голем проблем во денешно време. Децата почнаа да се движат се помалку, да седат сè повеќе пред ТВ, компјутер, таблет или телефон.

Мајка на едно девојче по име Џесика сфатила дека има сериозен проблем и не може да престане да јаде кога имала 200 килограми. Ова ја натерало таа да побара помош од специјалисти. Жената сфатила дека не може да се справи со зависноста од храна на нејзината ќерка.

Откако се отишла на една позната телевизиска емисија, Џесика била сместена во клиника каде работела со нутриционист и педијатар.

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2