7 знаци кои девојките погрешно ги разбираат како машки интересНие, девојките сакаме да анализираме и кога ни се допаѓа некој маж почнуваме да го “читаме” како книга. Пред тоа убаво сме се едуцирале со стотици материјали и совети на пријателки што значат неговите зборови и како да ги толкуваме гестовите и неговото однесување.


За жал нема прецизни правила кои 100% ќе бидат толкувани на еден начин и понекогаш се погрешни дека тој има интерес кон нас, а тоа воопшто не е така.

Видете во какви ситуации може да се најдете:


Тој се смее на вашите шеги, па макар и да не се забавни

Тоа го прави, бидејќи не сака да биде груб и доволно е воспитан за да не ве натера да се чувствувате непријатно. Не е задолжително да ви се допаѓа за тоа да го прави.

Ве слуша трпеливо, иако му се жалите од постојано од истото 

Тој разбира дека сте вознемирени и демонстрира емпатија. Свесен е дека кога ќе кажете сè, ќе се чувствувате подобро.

Ви споделува лични работи

Можеби веќе сте во пријателската зона? Тоа што е отворена со вас не значи дека ве соблекува, а веројатно има потреба од пријател и има доверба.

Ти кажува дека сака “некој како тебе”

Клучниот збор е “некој”, а не “ти”. Почесто оваа фраза покажува дека не те сака тебе.

Страни: 1 2