7 знаци дека тој не ве сакаОбично жените имаат силна интуиција и длабоко во себе чувствуваат кога нешто во нивните односи со партнерот не е како што треба. Ако не сте убедена дека партнерот ви е вистинскиот човек за вас, подобро размислете да се ослободите од таа врска, што е можно побрзо.


Многу припаднички на понежниот пол се потценуваат и мислат дека ја имаат љубовта што ја заслужуваат.

Ако сепак градите врска со човек кој не ве сака, само затоа што имате ниско самопочитување, тогаш ова е навистина штетно за вас и вашата иднина.


Вие пред сè треба да се научите да се сакате себеси доволно, за да се стремите кон среќен и здрав живот.

А еве и 7 знаци дека човекот до вас не ве сака и не ве заслужува:


1. Вие не му верувате

2. Тој ве тера да се чувствувате лошо

3. Тој ви користи

4. Тој не ги поддржува вашите соништа

5. Тој се чувствува специјален од вас

6. Тој не ве почитува

7. Вие самата барате знаци кои ќе ви докажат дека тој не ве сака