7 знаци дека мажот ти е среќен со тебеСекоја жена сака нејзиниот маж да биде среќен. Еве неколку знаци по кои може да се препознае еден вистински среќен сопруг:


1. Често ја бакнува

2. Често ја повикува и бара


3. Често вели “Те сакам!”

4. Секогаш е подготвен да помогне

5. Често и дава комплименти

6. Секогаш ја поддржува и утешува

7. Секогаш ги споделува своите мисли и емоции