Loading...

7 реченици кои ќе го изнервираат секој претставник од хороскопскиот знак Лав


Претставниците на овој Хороскопски знак имаат жешко срце и носат топли емоции. Кога сакаат, сакаат безусловно. Кога тие мразат … Па, подобро е да не знаете што е тоа кога тие мразат. Еве што не морате да му кажете на знакот лав.

1. Светот не е околу тебе! Грешка. За Лавот, светот навистина се врти околу него. И не затоа што тој е самоцентричен или самољубив. И бидејќи знае дека светот на секој од нас започнува со себе. И таму повторно завршува …

2. Дозволете ми да го направам тоа! Лавот не сака да прима команди. Ни да го пренесеме “раководството”. Да биде лидер е негово вродено право и секој кој ќе се обиде да му го одземе, ќе биде пречекан со жесток отпор и искрен гнев.

3. Вие прифаќате сè премногу лично! Да, тоа е така. Лавот презема се што е многу лично. Бидејќи тоа е лично за него. Тој доживува длабоко сè што му се случува. Секој состанок и секоја разделба. Секоја победа и пораз. Секоја љубов и секоја омраза. Лавот … не живее само со својот ум, туку со срцето. И тоа е причината зошто сето тоа е … лично.

Страни: 1 2