7 работи кои можат да ја убијат неговата желба за сексВие сте гола, омилениот е гол и двајцата сте возбудени …, но одеднаш нешто ја убива неговата желба за секс.

Може да звучи смешно, но мирисите на пот, лошиот здив и др., можат многу да влијаат.

Еве 7 работи кои можат да ја убијат неговата желба за секс :

1. Мирис на пот

2. Лош здив

3. Во циклус сте, но не предупредувате за тоа

4. Премногу вулгарни зборови

Страни: 1 2