6 причини зошто на жените им се допаѓаат мажи со смисла за хуморАко се прашувате зошто дамите толку многу го држат нивниот избраник кој ги насмевнува, еве ги причините:


Овие мажи се забавни

Со нив никогаш не ти е досадно, па дури и да сте тажни, ќе измислат начин да ве развеселат. А како што знаеме со насмевка на лицето, нема непремостливи пречки.


Тие се креативни

Прашајте кој и да е писател или сценарист за најдобар жанр и ќе добиете еден одговор – комедијата. Ако имате до себе маж кој без напор може да се прави комичар, тогаш тој сигурно има доста познавања и информиран ум.

Тие се социјални

Кој би избегал од една доза смеа? Тие лесно привлекуваат внимание и можат да се интегрираат во секоја компанија.

Тие се разбираат со вашите пријатели

И бидејќи се многу социјални им се допаѓаат на сите, вклучително и на вашите пријатели кои нема да ве тераат да изберете помеѓу нив и дечкото.

Тие ќе ве натераат да се чувствувате сигурни

Жените се чувствуваат удобно во друштво на мајтапчии и лесно ги соборуваат своите ѕидови. Тој не гледа нешто со што да ве рани или навреди, туку се прашува како да ве смее.

Тие се уверени

Само еден маж кој е силно уверен во себе, може да се самоиронизира и шегува со себе, за да ги измами другите.