50-годишнината се вика златна свадба – Како се викаат останатите годишнини?!Со текот на времето, односите на двојката стануваат посилни, поздрави и поживи. Затоа годините се менуваат од понестабилни кон постабилни.


Сигурни сме дека никогаш нема да го заборавите денот кога ќе се посветите на љубовта на вашата сакана. Без разлика дали прославувате годишно или не, различните јубилеи имаат своја симболика, како што можете да погодите од нивните имиња.

Сосема е логично што со текот на времето односите на парот стануваат посилни, поздрави и поживи. Затоа годините се менуваат од понестабилни кон постабилни.


Ако сакате да го кажете посакуваното “Да!” Или никогаш не сте имале поим што го симболизира јубилејот, сега е време да се надополни пропуштеното.

1 година – Памучна свадба

Се вика така затоа што се претпоставува дека по една година младата двојка веќе влегува во семејната рутина.

Продолжува на следната страна:

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16