5 заблуди кои влијаат на сексуалниот животСледните 5 митови за сексот, објавени од FOXNews, ќе ни помогнат да ја разбереме вистината за нашето тело и сексуалниот потенцијал.


Мит №1: Мажите се возбудуваат повеќе од жените при порнографија.

Мит №2: Да си необрезан е нехигиенски.


Мит №3: Само вљубена жена може да постигне оргазам.

Мит №4: Мажите имаат нечувствителни гради.


Мит №5: Жените можат да зачнат само за време на оргазам.