5 сигурни знаци дека ТОЈ вредиСите си имаме особености – тие нe прават интригантни и уникатни.


Финтата е да најдеш човек кој го сака сето тоа во тебе, а особено необичностите.

Според cosmopolitian ова се 5 сигурни знаци дека тој навистина вреди:


 

Ве поддржува, кога е важно

Ве почитува 

Не се мачи да покажува љубов

 

Склон е на компромиси

Размислува за иднината во множина