5 необични нешта кои ја возбудуваатНекои жени се подготвени да имаат секс на првиот состанок, други имаат “златни правила” и ќе ве натераат да чекате долго.
Во тоа нема ништо лошо, но сепак, ако сакате да го забрзате процесот кон интимната игра, може да си помогнете со следниве 5 трикови:


1. Возовите

2. Кошулата


3. Танцувачки вештини

4. Недостаток на дезодоранс


5. Црвено вино