5 корисни лекции од порнотоМислите дека во порнофилм нема ништо убаво? Сигурно не гледате како што треба! Можеме да ви изброиме пет работи кои треба да ги научите од актерките во филмовите за возрасни:


Повеќе емоции

Порното е сорта на глума. Донесете еротско искуство од филмовите во вашата спална соба. Во тоа вашиот партнер ќе се фати. А вие самата ќе имате поголемо расположение и ќе ги гледате работите многу сликовито.


Целосна разкрепостеност

Во порнофилмовите актерките покажаа сè. Апсолутно сè. И иако станува збор за филм, се создава впечаток дека воопшто не ги интересира како изгледаат. Пробајте да го сторите истото дома, без втората мисла за целулитот и за “најубавиот” профил. Ќе ви се допадне!


Разиграност

Секоја порносцена започнува со флерт, без разлика дали ликовите се водоводџија и клиентка или професорка и студент. Во ниту еден порнофилм актерите не почнуваат со актот едноставно така. Посветете внимание на тоа, играта ја вжештува атмосферата и го подготвува гледачот за претстојниот процес. Пробајте да го започнете сексот со флерт – така се ќе биде многу поинтересно.

Атмосфера

Додадете малку еротски елементи во внатрешноста – свеќи, овошје, убави чаршафи … Како што знаете, вистината се крие во малите детали.

Предигра

Многу луѓе сметаат дека порно филмовите се снимаат главно за мажи кои сакаат веднаш да преминуваат кон актот. Не е така – во убавите филмови се посветува особено внимание и на прелиминарните милувања.