5 идеи за оригинални летни фотографии кои сите ќе ви ги лајкнатПочнува сезоната на долгите солени денови и обоените коктели. Создавањето на топли спомени, станува задолжително. Ова е време од една година, во кое дури најслабо активните во социјалните мрежи се активираат.


Со масовната летна хистерија доаѓа и неизбежниот “бран” од исти и досадни фотографии.

За да не се најдете во оваа категоријата ви подготвивме 5 едноставни идеи.


Погледнете ги: