47 СИНОВИ, А САМО ЕДНА ЌЕРКА – Еве како изгледа единствената ќерка на Есма (ФОТО)


Есма Реџепова има 48 деца, од кои 47 синови и само една ќерка-наследничка. Вака изгледа наследничката на Есма, Елеонора Мустафовска.

Есма секогаш ќе ја паметиме по добрината, хуманоста и неверојатниот талент.

eleonora