4 знаци дека излегувате со психопатМногу често жените не прават разлика меѓу опседнат љубовник и вистинскиот психопат. На почетокот може и да сте среќни што мажот до вас ви го посветува целото свое внимание, но по неколку месеци тоа ќе се претвори во стапица, од кој нема да може да се извлечете.


Еве ги 4-те знаци кои ќе ви помогнат да дознаете дали излегувате со психопат или едноставно премногу љубоморен заљубен маж:

Недостаток на емпатија


Ако вашиот пријател не покажува никаква емоција освен обсебеността кон вас, треба да внимаваш. Недостатокoт на основни чувства како емпатија, се знак дека можеби не сте се наишле на нормален маж.

Лаже постојано

Ако постојано ви повторува дека треба да бидете отворена и чесна, но тој ве лаже постојано, започнете посериозни забелешки над неговото однесување. Еден од тие знаци на психопатите се нивните патолошки лаги.

Недостаток на совест

Човекот без совест може да биде доста опасен. Тоа значи дека не чувствува вина за апсолутно ништо и се чувствува неказнето. Ако мажот до вас нема совест, подобро брзо бегајте од оваа врска.

Поседува садистички хумор

Претпазливост! Ако тој се забавува и ги смета за смешни работи оние, кои за повеќето луѓе се срамотни и ужасни, вие 100% си имате работа со психопат.