4 совети за тоа како да го поправите сексуалниот животНа секоја жена и е познато најубавото чувство на силно физичко привлекување кон нејзината симпатија. Интересно е дека и мажите го чувствуваат сосема истиот избезумен копнеж. Тогаш зошто толку често на некои луѓе им е тешко да бидат спонтани и да користат имагинација, за да постигнат врвни искуства заедно ?!

Покажете колку силно го сакате човекот во кој сте вљубени – може да го направите на многу начини, од кои некои – директно откачен, но со гаранција за незаборавна сексуална авантура:

1. Прегрнете го и бакнете го страсно, кога тој најмалку очекува.

Бакнежот за збогум кој го давате на партнерот секое утро, многу брзо се претвора во навика. По возбудлив е кога го бакнувате во момент во кој тој најмалку очекува, без причина и без никакво објаснување. Потоа едноставно се враќа на она што сте го правеле до овој момент. Оваа промена во ритамот делува многу возбудувачки и го држи мажот во тензија. Толку е едноставно и во исто време – толку емотивно!

2. Започнете го сексот надвор од спалната соба.

Повеќето од вас веројатно се обиделе на различни места за секс, но не секогаш погрешиле, или пак им станало непријатно – двојката се чуди како точно да се осврнува на работите. Следниот пат кога сте сами, седите во кујната или се шетате надвор од градот, почнете да го бакнувате и продолжете храбро напред …

Страни: 1 2