4 работи кои не треба да ги правите за „Денот на вљубените“


Не бидете трето тркало

Вашата најдобра другарка можеби сака само да биде фина со тоа што ќе ве покани да излезете со неа и нејзиниот партнер но подобро е на овој ден да се дружите со оние другарки или другари кои немаат партнер. Не велиме дека нема да биде интересно но да бидете трето тркало е малку незгодно. Така да, заблагодарете се на поканата и предоговорете за друг ден.

 Не раскинувајте

Можеби веќе некое време сакате да раскинете со партнерот но времето за раскинување не е за Валентин. Подобро да се преправате дека сте болна отколку на овој романтичен ден да му го скршите срцето.

Страни: 1 2