4 места во домот носат сиромаштија! На овие места никако немојте да чувате пари


Многумина од нас претпочитаат да чуваат пари и заштеди дома отколку во банка, сепак, можеби не знаете дека има одредени места во домот и станот каде не треба да ги чувате парите.

Како што советуваат експертите, местото на кое трошите пари треба да биде скриено што провалниците не можат лесно да ги најдат, но „магацинот“ на скапоцености треба исто така да биде енергичен.

Езотеричарите препорачуваат да се заштедат парите во југоисточниот дел од куќата, бидејќи постои таканаречена зона на богатство. Покрај тоа, не смееме да заборавиме дека во куќата на секој од нас има 4 места каде не е добро да чувате пари, за да не започне капиталот да се намалува. Прочитајте кои места во домот носат сиромаштија на следната страна:

Страни: 1 2 3 4 5 6