34 цитати за љубовта: Во љубовта да се простува значи вистински да се сака!!!Научи како да го живееш животот.
Имај време за работа, тоа е цена на успехот.
Имај време за размислување, тоа е извор на силата.
Имај време за игра тоа е тајна на младоста.
Имај време за читање, тоа е основа на мудроста.
Имај време за пријателство, тоа е пат до среката.
Имај време за сонување, тоа е патот до ѕвездите.
Имај време да сакаш и да бидеш сакан, тоа е привилегија на животот.
Имај време да гледаш околу себе, премногу е кус денот за себичност.
Кој високо лета, ниско пага.
Грешките во животот скапо се плакаат.


Страни: 1 2 3