30 работи за кои сите парови се караатДа живееш со некого, е тешка работа. Особено кога тоа е љубовта на твојот живот, ти се сака сè да биде како мед и масло.


Со текот на времето, сепак не остана ниту мед ниту масло, најверојатно затоа што сте се скарале кој да оди да ги купи.

Семејните скандали за ситници се случуваат во секоја куќа, во секој крај на светот.


Овој пат на лагер имате листа на Cafemom.com со 30 глупави работи, за кои сите парови се караат.

Еве за што се караат луѓето:

Зошто пастата за заби не е затворена

Зошто другиот не го уклучил алармот

Кој ќе го фрли ѓубрето

Чиј ред е да го одведе детето на роденден

Кој ќе стави нова ролна тоалетна хартија

Зошто свекрвата / тештата ќе седи толку време

Хрчењето

Зошто другиот стана пријател со поранешен дечко на Фејсбук

Страни: 1 2 3