30 минутен кардио тренингИспотете се и согорете калории со оваа 30 минутна фитнес секвенца. Во неа има вежби со поголем интензитет за стимулирање на срцевиот мускул, по кои следуваат вежби со помал интензитет за да се намали срце биењето.

Одлични вежби да го намалите стресот и да го зголемите нивото на енергија!


Не се откажувајте!