3 теми за разговор, кои треба да ги избегнувате со партнеротСи излегла на состанок со симпатичен маж , сè е совршено и сигурна си дека ќе те покани пак. Единствениот начин да ја уништиш совршената средба, е да фатиш разговор на несоодветна тема.

Еве некои од главните теми, кои треба да ги избегнувате:


Поранешниот

Освен ако не те праша експлицитно, темата за поранешниот е потенцијално катастрофална.


Дури и по неколку средби, коментарите за претходните бакнувања покажуваат дека си склон да живееш со минатото и сте закачени со овој човек како утеха. Некои го прифаќаат, но на некои не им се допаѓа оваа улога.

Неговата поранешна 

Можеби сакаш да разбереш каква била неговата поранешна девојка, но воздржувај се од премногу прашања.

Не сакаш да создадеш впечаток дека си љубопитна и љубоморна, затоа избегнувајте ја темата. Кога врската ви се развие, и ако тој сака да зборува за минатото, можеби ќе научиш некои работи, но за почеток, не биди љубопитна.

Поплаки од телото 

Нема ништо повеќе анти секси од тоа некој да ти збори на тема дебелината на колковите, или како не требало да се јаде десерт.

Погрижи се да изгледаш уверена наместо да ги демонстрираш телесните недостатоци, само за да го заинтригираш. Штом излегол со тебе, тој смета дека сте привлечна. Не му давај прилики да мисли поинаку.