3. хороскопски знаци кои задушуваат во љубовтаЈарец


Многу моќни, злобни знаци, која сметаат дека светот се врти околу неа. Јарците не сакаат да делат, за тоа се толку љубоморни дека малку луѓе можат да се справат со нивното чувство на несигурност. Често ги проверуваат телефоните и личните разговори на своите партнери, и ова не го сметаат за погрешно, а за нивно право, откако се оддале на животот и секојдневниот живот на друг човек. Не ја поднесуваат помислата дека некој може да престане да ги сака, и за тоа на секој начин се обидуваат да ја задржат љубовта на својот партнер. Начинот на кој го прават, сепак, е исцрпувачки за секој нормален човек кој има потреба од личен простор.

Страни: 1 2 3