3. хороскопски знаци кои задушуваат во љубовтаБлизнаци


Ова е знак кој сепак за разлика од другите не ги крие своите слабости и ги става картите на маса уште на почетокот. Близнаците се суетни и сакаат постојано да им биде кажувано дека се единствените суштества и нема подобри од нив. Нивната љубов е многу силна, но со тоа доаѓа и опседнатоста што освен дека не можат и не сакаат да контролираат. Тие сметаат дека човекот до нив е нивна сопственост и за тоа често си дозволуваат да го третираат како таков. Тие имаат тешки карактери со многу барања и услови на кои малку претставници од другите знаци имаат трпение да одговорат. Близнаците често ги менуваат партнерите токму поради таа причина.

Страни: 1 2 3