25 причини зошто жените едноставно мора да се сакаат…Причини, се разбира, има уште многу, многу повеќе од 25, но ги наведуваме оние кои сеочигледни. Иако нивното расположение често зависи од денот во месецот, знаат дабидат многу нервозни и здодевни, но е многу слатки. Жените едноставно мора да сесакаат.


Во коментарите може да наведете сопствени причини, а нашите се следниве:

– Слушаат внимателно и се подготвени да помогнат


– Даваат добро обмислени совети и не зборуваат само “Сè ќе биде добро”

– Ја одржуваат личната хигиена и чистота во домот


– Имаат најдобри облини

– Интуицијата им е непобедлива

– Успеваат мачо типовите да ги претворат во романтични типови

– Нежни се и внимателни

– На најблиските им даваат повеќе отколку што се бара за возврат

– Имаат добра смисла за стил

– Исклучително се талентирани за организација

– Прекрасни се кога сонуваат за иднината

– Во исто време се силни и кревки

– Страствени се

– Само со еден поглед мажите може да ги остават без текст

– Имаат мека кожа и мирисна коса

– Љубат со цело срце

– Можат да читаат меѓу редови

– Лажат толку добро што и тие веруваат во тоа што го кажуваат

– Се обидуваат да го разберат светот на мажите

– Никогаш не ги откриваат тајните на најдобрите пријателки

– Во долна облека оставаат без здив

– Ги спасуваат мажите од модните грешки

– Мултитаскингот им е вроден

– Можат да бидат симпатично наивни како мало дете