23 илустрации кои ја покажуваат неуништливата врска помеѓу мајката и дететоНие ги сакаме нашите деца и би дале се за нив. И додека тато секогаш дава се од себе, врската меѓу мајката и детето е посебна.


Ова е токму она што го покажуваат овие илустрации – неуништивата и уникатна врска меѓу мајката и детето.

Погледнете ги илустрациите на следната страна


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22