23-годишна жена веќе има 11 бебиња и сака уштеЗамислете дека не едно, туку единаесет бебиња го сакаат вашето внимание одеднаш. Ова е животот на Кристина Озурк, 23-годишна жена, и таа не можеше да биде посреќна. Всушност, таа е толку заљубена во деца што планира да има уште поголемо семејство.


Кога Кристина имала 17 години го родила своето прво дете Викторија. Таа била самохрана мајка, но животот и се променил кога го запознала сегашниот сопруг додека бил на одмор. Според неа, тој се вљубил во неа на прв поглед и ја замолил да се омажи за него и да има многу деца.

Повеќето деца на Кристина се родени во исто време и се на иста возраст! Бидејќи е невозможно да има толку многу деца одеднаш, таа и нејзиниот сопруг се свртеа кон сурогат-мајчинството за брзо создавање на големо семејство. Дури и да не ги родила сите, таа сепак е нивна биолошка мајка. Двојката сака да роди уште десетици бебиња, но сè уште не планирала точна бројка.


Нејзиниот 56-годишен партнер милионер е супер татко кој се грижи за сите потреби да бидат исполнети во семејството. За да и помогнат на Кристина да се грижи за децата на најдобар начин, тие имаат бебиситерки и неколку асистенти.

Кристина вели дека таа и нејзиниот сопруг ги поделиле одговорностите. Тој се грижи за работата и таа се грижи за децата. Тие редовно одат на прошетка, играат друштвени игри и гледаат филмови со децата. Викендите ги чуваа за квалитетно семејство и без оглед на денот, секогаш јадат заедно.