21 порака од Мајка Тереза која секој треба да ги прочита9. Не прашувајте ништо. Не очекувај ништо. Ако нешто ви дојде, бидете благодарни. Ако не дојде, тогаш не ти треба.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21