21 порака од Мајка Тереза која секој треба да ги прочита5. За да формирате семејство, доволно е да се заубите. И за да го задржите – треба да научите да толерирате и да простувате.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21