21 порака од Мајка Тереза која секој треба да ги прочита2. Не ни требаат оружје и бомби. За да го победиме злото, потребни ни се љубов и сочувство. Целото значење на љубовта е – мир во светот.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21