21 порака од Мајка Тереза која секој треба да ги прочита15. Насмевнете се еден со друг, насмевнете се на сопругата, насмејте се на сопругот и вашите деца – без разлика кој – тоа ќе ви помогне да почувствувате поголема љубов кон луѓето.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21